HELTÄCKNINGSMATTA STOCKHOLM

Heltäckningmatta ger en varm och ombonad känsla

Ett textilgolv, en heltäckningsmatta erbjuder en skön komfort. Heltäckningsmattan är skön att gå på både barfota och med skor. Idag finns ett stort urval av material, färger och kvalitéer att välja bland. 

Här finner du de varumärken som vi marknadsför.

Dahl agenturer
Interface
Ardbo Golv
Kjellbergs
Golvabia
Ege taepper
Ogeborg

Skötselråd för heltäckningsmatta

Heltäckningsmatta

Heltäckningsmattan ger värme, komfort och funktion. Den isolerar mot golvdrag och dämpar ljud. Den är skön att gå på både barfota och med skor. Nils Lindman AB har ett stort urval av material, färger, mönster och kvaliteter och våra kunniga mattläggare ger tips kring heltäckningsmattan för just ditt golv. Ska mattan läggas i ett rum som hela familjen använder varje dag eller i ett mindre använt rum krävs olika mattor.

Textilplattor

Hos Nils Lindman hittar du massor av olika textilplattor att välja emellan. Du kan välja att lägga ett golv med personliga mönster som ger golvet en spännande karaktär, eller så kan du välja en klassiker, tidlös och stilig eller enfärgat. Möjligheterna är oändliga med textilplattor.

Textilplattor dämpar ljud och binder damm och ger en ombonad känsla i offentliga miljöer. De passar bra för kontor och miljöer där man behöver få ner ljudnivån.

Inspirationsbilder

Har du frågor eller funderingar? Skicka gärna ett mail.