MODERNA GOLV STOCKHOLM

Linoleum, Gummigolv & Bolonmattor hos Nils Lindman

Nya moderna material ger oändliga och oanade möjligheter både vad gäller design och funktion. Nils Lindmans auktoriserade golvläggare hjälper gärna till med val av moderna som linoleum, gummigolv & bolonmattor för offentliga miljöer och hem i Stockholm.

Här finner du de varumärken som vi marknadsför:

Linoleum
Gummigolv
Bolonmattor

Linoleumgolv

Klassiska linoleumgolv tillverkas av förnyelsebara råvaror såsom linolja, sågspån, trämjöl och harts. Linoleum är sedan många år en riktig storsäljare då det är ett naturmaterial som är oslagbart när det kommer till hållbarhet, det är slitstarkt och lättskött. Linoleum går lägga i oändligt många olika mönster och vi har ett stor utbud av färger. Våra erfarna golvläggare hjälper dig gärna med tips och idéer kring val av färg och mönster.

Gummimattor

Gummigolv läggs framför allt i offentliga miljöer där krav på slitstyrka är av stor vikt. Det blir dock vanligare att lägga gummigolv även i hemmet. Det är tåligt och skönt att gå på.

Vi har ett stort urval färger och våra erfarna mattläggare lägger in gummigolv enligt konstens alla regler.

Bolonmattor

Bolonmattor är vävd vinyl som ger oändliga möjligheter vad gäller design, form och färg. När det kommer till slitstyrka, hållbarhet och rengöring är det oslagbart. Ta hand om ditt bolongolv på rätt sätt så håller det i många många år. Det absorberar effektivt störande ljud och passar därför bra i kontorslandskap och öppna ytor. Våra golvläggare är väldigt kunniga på att lägga bolon-golv med mönster och former.

Skötselråd för linoleumgolv, gummigolv & bolonmattor

Inspirationsbilder

Maila oss för frågor eller funderingar om moderna golv