Minska ditt klimatavtryck med hållbara golv från Nils Lindman

Hållbara tjänster för underhåll och återanvändning av kontorsmattor och trägolv

När du samarbetar med Nils Lindman får du inte bara rena och väl underhållna kontorsmattor och trägolv, utan också en möjlighet att göra en positiv miljöinsats genom cirkulär konsumtion. Vi strävar efter att främja en hållbar konsumtion genom att återanvända resurser och minska CO2-utsläppen, vilket bidrar till en bättre planet.

För oss på Nils Lindman innebär hållbarhet att utnyttja potentialen i det som redan finns. Vi erbjuder tjänster inom rengöring, underhåll och i synnerhet återanvändning av kontorsgolv, oavsett om de är täckta med textil eller gjorda av trä. Vi tror på att ta till vara på jordens resurser, snarare än att bara konsumera. När du väljer våra tjänster, bidrar du inte bara till att minska ditt klimatavtryck, utan också till en hållbar syn på konsumtion, vilket ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar.

Läs mer om våra tjänster för att ta hand om dina kontorsgolv, vare sig det handlar om heltäckningsmattor, massiva trägolv, fiskbensparkett eller andra sorters golvytor. Vi har kompetensen att hantera olika material för att förlänga deras livslängd och bidra till hållbarheten.

Hållbara Golvlösningar genom återbruk

Nils Lindman arbetar för miljömål med cirkuläritet och materialhushållning – genom att exempelvis minimera spill och avfall samt arbeta för ökad återvinning. Vi erbjuder inspektioner och skapar prissättningar för att rengöra, sortera och återanvända befintliga heltäckningsmattor. Genom att sälja dessa som återbruksplattor skapar vi en nytt liv i nya lokaler.

Certifierad hållbarhet
.

Som ett auktoriserat golvföretag av Golvbranschens Riksorganisation (GBR), följer vi strikta regler och standarder för att säkerställa att våra tjänster alltid är av högsta kvalitet och hållbarhet. Golvbranschen, GBR, är en branschorganisation med stort miljöengagemang. 

Minska CO2-utsläppen med Nils Lindman

Vår inriktning på städning och underhåll av textilplattor har en direkt positiv effekt på miljön. Genom att öka livslängden på mattorna och undvika att de bränns, minskar CO2-utsläppen betydligt. För varje kvadratmeter textilplatta som återanvänds, sparar man ungefär 10kg CO2.

Skicka en kostnadsförfrågan för att snabbt få hjälp

Cirkularitet i fokus: Nils Lindmans hållbara golvhantering

På Nils Lindman genomsyrar principen om cirkularitet allt vi gör. Vårt engagemang ligger i att återanvända och underhålla golv, där varje heltäckningsmatta eller trägolv får nytt liv. Tillsammans med CCbuild, Centrum för Cirkulärt Byggande, tar vi klivet mot en minskad miljöpåverkan och maximerad resurseffektivitet. Vi siktar på att, genom vårt arbete, omforma industrin med cirkularitet som ledstjärna och därmed främja en mer hållbar och ansvarsfull konsumtion och produktion.

Genom att välja att återanvända befintliga mattor, sparar du omkring 10 kg CO2 per kvadratmeter.

Bidra till en grönare
framtid med Nils Lindman

Genom att välja att rengöra och återanvända befintliga mattor, sparar du omkring 10 kg CO2 per kvadratmeter. För varje kvadratmeter matta vi återanvänder, förhindras inte bara förbränningen av dessa material utan även utsläppen som skulle ha skett vid produktionen av nya mattor. Win-win för oss och planeten.
När en kund väljer att köpa restaurerade textilgolv från oss, går vi igenom processen att sortera ut, rengöra och återanvända befintliga golv. Funktionen och kvaliteten på våra restaurerade golv kan jämföras med nytillverkade, med fördelen av att vara miljövänliga. Genom att välja Nils Lindman, bidrar du inte bara till att spara kostnader utan också till en mer hållbar framtid.