Golvslipare

Golvslipare

Har du ett trägolv som sett sina bästa dagar? Oroa dig inte, vi på Nils Lindman råder dig att inte lägga ett nytt golv utan att överväga att renovera ditt gamla golv först. Att slipa dina golv är att tänka miljömedvetet och ekonomiskt, du kan spara många tusenlappar.

Slipa parkett och golv

När du slipar ett trägolv så använder vi den senaste tekniken för att skonsamt underhålla ditt golv på bästa sätt. Vi slipar ner golvet försiktigt för att få fram en helt ny yta som ger ditt golv känslan av att vara nytt igen. När golvet är slipat är det viktigt att behandla det med någon typ av ytskiktsbehandling. Du kan även pigmentera golvet eller göra ditt golv ljust med lut innan du ytbehandlar det.

Vi på Nils Lindman lyssnar noga på dina behov och önskemål och gör en plan för hur vi ska uppnå exakt rätt slutresultat. Vi har så många återkommande kunder som uppskattat vår förmåga att lyssna in – inga önskemål är för små eller stora för oss. 

Slipa parkett i Stockholm

Bor du i Stockholm och går i tankarna om att slipa dina golv, men du kanske inte är helt säker ännu? Vi kan hjälpa dig besvara dina vanligaste frågor och om du undrar vad det kostar kan du lätt göra en prisförfrågan här. Anlita en proffsig golvslipare i Stockholm som kan göra jobbet hantverksmässigt.

Slipa fiskbensparkett

Man kan förhöja en fiskbens parketts skönhet genom att renovera det med slipning och ytbehandling. En fiskbensparkett kräver lite mer varsamhet att slipa en ett vanligt trägolv där träet går i samma riktning. När man slipar en fiskbensparkett krävs det att man mjukt och följsamt följer de olika riktningarna i träet. Våra arbeten är avdragsgilla med RUT-avdrag för privatpersoner.

Gör en kostnads-förfrågan för att snabbt få hjälp