Heltäckningsmattor

Heltäcknings-mattor

Mattläggning

Heltäckningsmattan ger värme, komfort och funktion. Den isolerar mot golvdrag och dämpar ljud. Den är skön att gå på både barfota och med skor.

Nils Lindman AB har ett stort urval av material, färger, mönster och kvaliteter och våra kunniga mattläggare ger tips kring heltäckningsmattan för just ditt golv. Du kan välja en matta med kort lugg som är lätt att dammsuga eller en med lite längre som är mysigt att ha i sov- eller vardagsrummet. Det har även blivit trendigt att ha lite längre lugg på kontor för att ge en hemtrevlig känsla. Ska mattan läggas i ett rum som hela familjen använder varje dag eller i ett mindre använt rum krävs olika mattor.

Ett urval av märken vi jobbar med Dahl agenturer, Interface, Ardbo Golv, Kjellbergs, Golvabia, Ege taepper, Ogeborg.

Plastmatta

Plastmattor är lätta att sköta om, de finns i många olika utföranden. Vinylmattor kommer i olika imitationer som kan imitera sten, kakel eller trä. Vi lägger plastmattor för våtrum och kök.

Bolongolv

Bolon är världsledare inom vävda och designade vinylgolv för företag och offentliga miljöer. Med ett starkt hållbarhetsfokus med b.la. återvunna material, unikt producerad textil så är Bolon ett varumärke värt att kolla upp om du vill ha ett kreativt och unikt golv. Bolongolv har en “lätt att sköta” filosofi som gör att mattorna står emot fläckar av kaffe, smuts och fett.

Vi på Nils Lindman har lång erfarenhet av att lägga Bolongolv, kontakta oss så hjälper vi er att ta fram ett golv som är både tåligt och estetiskt tilltalande.

Textilplattor

Hos Nils Lindman hittar du massor av olika textilplattor att välja emellan. Du kan välja att lägga ett golv med personliga mönster som ger golvet en spännande karaktär, eller så kan du välja en klassiker, tidlös och stilig eller enfärgat. Möjligheterna är oändliga med textilplattor. Textilplattor dämpar ljud och binder damm och ger en ombonad känsla i offentliga miljöer. De passar bra för kontor och miljöer där man behöver dämpa ljudnivån. Den vanligaste storleken är en textilplatta 50×50. Man brukar lägga sina textilplattor så att man får en heltäckande matta över antingen hela sitt golv eller en viss del av golvytan. Det är också populärt att använda textilplattor för mässor i montern. De största fördelarna med att lägga textilplattor är det enkelt att byta ut enstaka textilplattor, du behöver alltså inte byta ut hela ditt textilgolv om du råkar spilla eller förstöra en del av mattan. Du får möjlighet att skapa en helt unik stil med många olika färger och mönster att välja bland på textilgolvet. Genom att välja olika färger på dina textilplattor kan man få mycket fina mönster, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Gör en kostnads-förfrågan för att snabbt få hjälp