Parkettgolv

Parkettgolv

Parkettgolv är ett av det vanligaste golven vi ser idag, anledningen är att det är vackert, tidlöst och lättskött.

Parkettgolv finns i många olika träslag som Ek, Ask, Björk, Bok, Lönn och
Valnöt. Parkett är ombytligt, det finns i många olika behandlingar och utföranden. Vi lägger parkettgolv som är av hög kvalitet. Vi erbjuder 5 års garanti på jobb och material. Om du har frågor runt parkett kan du få ett prisförslag här.

Lägga och slipa parkett

Utöver att vi hantverksmässigt utför golvläggningen med helt nya golv kan vi även hjälpa er att se över era befintliga golv. Vi utför golvslipning där man genom att slipa parketten får bort den slitna ytan och en ny lyster kommer fram i dina golv. När golven har slipats kan man behandla dem med valfri behandling för att påverka utseendet och slitstyrkan.
Kontakta oss gärna för mer information.

Fiskbensparkett

Fiskbensparkett skapar ett vackert symmetriskt mönster och bidrar till en miljö som känns lite mer påkostad. Det finns flera metoder för att skapa fiskbensparketten b.la med stavar eller klickergolv. För att garantera att din fiskbensparkett blir perfekt utan glipor och ojämnheter rekommenderar vi att ni anlitar en yrkesmässigt kvalificerad hantverkare som oss på Nils Lindman för utförandet. Vill du ha en prisuppskattning för arbetet kan du göra en prisförfrågan.

Golvslipning

Att slipa ett redan befintligt och slitet trä eller parkettgolv kan ge nytt liv i ditt golv. Vi tror på att bevara ett existerande trägolv är miljömedvetet och kostnadseffektivt. När du slipat ditt golv kan du även med olika ytbehandlingar påverka slutresultatet för hur golvet kommer att se ut för att det ska passa din inredning.

Ekparkett

Ek är ett träslag som har egenskaper som gör dem till det vanligaste trägolven i svenska hem. Ekgolv kan ge en rad olika uttryck i ditt hem eller kontor beroende på struktur, design, färg, kvalitét. Färgnyanserna varierar från naturliga till vackert pigmenterade i olika kulörer i ljusa till mörkare varianter. Ekgolv är hållbara och känns väldigt levande och ombonade.

Trägolv

Trägolv ger ett levande och behagligt intryck och blir bara vackrare med tiden. Det har en naturlig mjukhet och känns lent och varmt att gå på. 

Våra erfarna golvläggare ger gärna tips om vilken behandling som passar just ditt golv – betsat, oljat, lackat eller lutat. Ett trägolv passar lika bra i en modern lägenhet som i ett sekelskifteshus och läggs idag i alla typer av rum.

Gör en kostnads-förfrågan för att snabbt få hjälp