Våtrum

Plastgolv, kakel och klinker för våtrum

Hos oss hittar du ett fantastiskt utbud som gör det möjligt för dig att vara kreativ och skapa ett badrum som speglar din karaktär.
Men det handlar inte bara om att vara snyggt. Det ska också vara praktiskt, hållbart, hygieniskt, lättstädat och prisvärt. Allt detta får du med Nils Lindmans badrumskollektioner som uppfyller branschens hårda krav. Vi är certifierade enligt GVK och garanterar ett professionellt arbete.

Kakel

Kakel är keramiska plattor, lämpliga för många olika rum. Förutom kaklade badrum är det också bra att lägga kakel i köket, groventré eller garaget. Hos oss kan du välja från ett brett utbud av högkvalitativa kakelplattor från välkända leverantörer. När du köper kakelplattor av oss på Nils Lindman kan du alltid lita på högsta kvalitet. Om du vill se och jämföra olika plattor, beställ gratis produktprover på kakelplattorna.

Att välja kakel till kök och badrum har många fördelar. Du kan få matt, slät eller blank finish, glaserad yta på plattorna förhindrar tillväxt av mögel, smuts och bakterier. Den släta ytan gör det också mycket enklare att rengöra. Att välja kakel för badrum är mycket vanligt eftersom materialet är hållbart och håller sig snyggt. Förutom att kakel är vanligt i badrum, är det också vanligt att använda i köket. Ett kaklat kök är lätt att rengöra och hållbart.

Klinkers

Klinker passar alldeles utmärkt för golv och vägg. Dess hårda yta erbjuder en oslagbar reptålighet som skapar en hållbar och lättskött yta i ditt hem. Att handla klinker ska vara roligt och inspirerande. Klinker är en långtida investering som håller sig flera år i framtiden. Därför ser vi till att erbjuda dig ett stor variation och utbud och hjälper dig hitta rätt!

Plastmatta

På Nils Lindman AB har vi lång erfarenhet av att bygga badrum med våtrumsmatta och väggmatta. Det finns många olika plastmattor att välja mellan och våra kunniga mattläggare hjälper dig att välja rätt i djungeln av mattor redan vid planeringen av badrummet. Låt oss sedan utföra arbetet på ett fackmannamässigt sätt. Vi är certifierade enligt GVK och garanterar ett professionellt arbete. Vi har ett stort urval av material, färger, mönster och kvaliteter.

Golvläggare badrum Stockholm

Vi samarbetar enbart med auktoriserade våtrumsgolvläggare i Stockholm och har därför möjlighet till att erbjuda våra kunder helhetslösningar som går väl överens med vår överenskomna tidsplan, budget och vision.

Nils Lindman lämnar alltid fem års garanti på utfört arbete. 

Om du vill ha mer information om oss, våra tjänster eller en kostnadsfri offert, tveka inte att kontakta oss eller gör en prisförfrågan.

Gör en kostnads-förfrågan för att snabbt få hjälp