Golvläggare

Golvläggare i Stockholm

Vår målsättning har alltid varit att hålla oss uppdaterade på det senaste inom miljö, kvalitet och produktutveckling för att göra våra kunder mycket nöjda. Vårt stora utbud av golvmaterial ger er många valmöjligheter när ni ska lägga om golvet i vardagsrummet, sovrummet eller inne i badrummet.

Nils Lindman är fast beslutna att tillhandahålla den bästa arbetsmiljön och slutresultat av högsta kvalitet. Hastighet betyder inte att vi kompromissar med kvaliteten på arbetet. Hos oss kännetecknas vårt arbete av kvalité och ett gott samarbete, vi ser alltid till att ge varje uppdrag samma mängd kärlek och skräddarsyr en lösning som fungerar för varje kunds unika behov.

När du anlitar oss på Nils Lindman AB får du tillgång till skickliga och erfarna hantverkare som garanterar hög kvalitet. Alla våra hantverkare är auktoriserade inom sina respektive områden hos både GBR och GVK. Vi kan med gott samvete lämna 5års garanti på både material och utfört arbete. Tillsammans skapar vi den bästa lösningen för dig!

Lägga golv

Golvläggning kan vara en komplicerad process, därför rekommenderar vi att ni anlitar certifierade golvläggare som uppfyller dina behov från start till mål inom en utsatt tidsplan, budget och önskemål.

Vår golvläggningprocess går till såhär:

1. Kontakt
Du som kund kontaktar oss via telefon eller mail.

2. Välj golv
Kom in till oss i vårt showroom och gemensamt med vår kunniga personal hjälper vi dig välja ut lämpligt material som bäst passar dina behov.

3. Offert
Därefter får du ett mailat offertförslag av oss.

4. Tidsbokning
När du sedan godtagit offerten genom att svara Ok i ett mail, så bokar vi in en tid för utförandet.

5. Utförande
Vi kommer och utför arbetet enligt överenskommen tid.

Trägolv

Trägolv ger ett levande intryck och blir bara vackrare med tiden. Det har en naturlig mjukhet och känns lent och varmt att gå på.

Trägolv finns i alla slags träslag t ex ask, lönn, bok, valnöt, björk, furu och ek. Hos oss hittar du inspiration och produkter för att få ett perfekt trägolv. Oavsett vilket rum du vill förändra, ute som inne, har vi resurserna som skapar en härlig atmosfär med levande material. De naturliga egenskaperna hos trä ger en bekväm inomhusmiljö och bidrar till att hålla ljudnivån balanserad. Med golvvärme är trägolv bekvämare att gå på.

Våra erfarna golvläggare ger gärna tips om vilken behandling som passar just ditt golv – betsat, oljat, lackat, vaxat eller lutat. Ett trägolv passar lika bra i en modern lägenhet som i ett sekelskifteshus och läggs idag i alla typer av rum.

Golvläggare parkett

Idag läggs det in allt från vanlig 14 mm ekparkett, lamellparkett till ett massivt trägolv som hellimmas mot underlaget, allt för att det ska passa och stämma överens med varje unik miljö.

Kom gärna in till oss på Nils Lindman så hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln av trägolv.

Plattsättning

Att anlita en certifierad plattsättare i Stockholm är oerhört viktigt för att utföra arbetet på ett korrekt och professionellt sätt. Oavsett dina grundläggande förutsättningar kan vi hos Nils Lindman som ett erfaret företag hjälpa dig. Om du står inför att göra om garagegolv, lägga stenar runt en pool eller andra utrymmen behöver du en plattsättare i Stockholm. Att göra detta arbete själv är vanligtvis ingen bra idé, och bör alltid göras av en kvalificerad plattsättare i Stockholm. Om plattsättaren har rätt tillstånd kommer försäkringen att täcka vad som än händer och du är garanti. Det finns några saker att tänka på när du väljer företag. Oavsett om det är ett stort eller ett litet jobb, tecknar vi alltid ett avtal med dig som kund för att du som leverantör ska känna dig så säker som möjligt när du anlitar oss.
Kom ihåg att du som kund har rätt till ROT -avdrag gällande plattsättning.

Heltäckningsmattor

Heltäckningsmattan ger värme, komfort och funktion. Den isolerar mot golvdrag och dämpar ljud. Den är skön att gå på både barfota och med skor. Nils Lindman har ett stort urval av material, färger, mönster och kvaliteter och våra kunniga mattläggare ger tips kring heltäckningsmattan för just ditt golv. Ska mattan läggas i ett rum som hela familjen använder varje dag eller i ett mindre använt rum krävs olika mattor.

Plastmattor

På Nils Lindman har vi lång erfarenhet av att bygga badrum med våtrumsmatta och väggmatta. Det finns många olika plastmattor att välja mellan och våra kunniga mattläggare hjälper dig att välja rätt i djungeln av mattor redan vid planeringen av badrummet. Låt oss sedan utföra arbetet på ett fackmannamässigt sätt. Vi är certifierade enligt GVK och garanterar ett professionellt arbete. Vi har ett stort urval av material, färger, mönster och kvaliteter.

Gör en kostnads-förfrågan för att snabbt få hjälp