Gardiner

Gardiner

Gardiner är en viktig del av rummets inredning med både estetiska och funktionella fördelar. Gardinens uppgift är att hålla ute starkt solljus, att skapa trivsel och dämpa ljud. 

Måttanpassade gardiner

Vi gör det enkelt för dig att skapa trivsamma rum, vi kan måttbeställa gardiner i en mängd olika tyger och utförande åt dig. Om du behöver hjälp med uppmätning eller konsultation kan vi även komma hem till dig. Hör av dig till oss så kan vi måttanpassa skräddarsydda gardiner just för era behov.

Få hotellkänsla med exklusiva gardiner

Gardiner som går hela vägen från taket ner till golvet ger ett intryck av höjd och rymd, många hotellrum har detta för att det är estetiskt tilltalande. Vi hjälper dig få hotellkänsla hemma eller på kontoret.

Gardiner för kontor

Att ha vackra gardiner kan både va funktionellt och estetiskt. Vill du dämpa ljudnivån på kontoret kan lite tyngre gardiner va helt rätt för er. Gardiner ska ofta hänga i många år, vilket ställer krav på både kvalitet och design. Ibland ställs det speciella krav på gardinerna, till exempel flamsäkerhet.

Hos oss på Nils Lindman AB får du tillgång till ett stort urval av gardintyger, såväl traditionella som moderna av högsta kvalitet. Vi erbjuder fullservice inom gardinuppsättning.

Vi syr och monterar alla slags gardiner och vi anlitar alltid de mest kända leverantörerna när det gäller textilier och tillbehör som skenor och beslag.

Vänd dig till oss om du vill få inspiration och hjälp med att sätta upp gardiner, vare sig det gäller ditt privata hem eller om du planerar att inreda kontorslokaler eller offentliga rum.

Gör en kostnads-förfrågan för att snabbt få hjälp