Om oss

Nils Lindman

Nils Lindman AB har funnits i inredningsbranschen under tre generationer. Redan 1950 startades företaget av farfar Nils och med 70 år i branschen har vi ett unikt kunnande, en gedigen kompetens och bred erfarenhet.

Vår kunskap och kompetens är något vi gärna delar med oss av till våra kunder, oavsett om det handlar om att lägga golv, klä om möbler eller sy upp gardiner. Idag kan vi även erbjuda helhetslösningar för ombyggnationer, renoveringar eller tillbyggen av såväl privata som offentliga byggnader genom vårt breda kontaktnät inom byggbranschen.

Auktoriserad hantverkare
- För din trygghet!

När du anlitar ett auktoriserat golvföretag har du bland annat en förlängd materialgaranti på 5 år från flera av Sveriges främsta golvleverantörer.

Det är mycket att tänka på när man väljer ny inredning. Var skall golvet ligga, var skall gardinerna sitta, hur skall rummet användas, hur kommer det att skötas, städas osv. Redan i planeringsstadiet kan det därför löna sig att kontakta oss på Nils Lindman. Från våra professionella och kunniga hantverkare får du som kund pålitlig rådgivning, tips och idéförslag för att lyckas med ditt nya rum.

Våra anställda

Vi är ett familjeägt företag och vår personal bidrar till vår kompetenta och professionella företagskultur. Våra ledord är kompetens, kvalitet, hållbarhet och service.

 

Jörgen Lindman​

VD
070-7432602

Thomas Lindman

Projektledare, specialist Heltäck
073-5144358
thomas@nilslindman.se

Peter Lindman

Projektledare, specialist Parkett
073-5144352
peter@nilslindman.se

Marie Lindman

Ekonomi & Säljare Gardiner
08-6523460 / 08-6523340
marie@nilslindman.se

Peter Lantz

Arbetsledare
073-5144357
peter.lantz@nilslindman.se

Robin Larsson

Golvläggare

Kenneth Cellinder

Golvläggare

Soran Khayti

Golvläggare

Conny Johansson

Golvläggare

Marcus Faltin

Golvläggare

ANDREAS OLSSON

Golvläggare

MICHAEL NYMAN

Golvläggare

Lisa Nilsson

Mattläggare

Kvalitet & Service

Välkommen att ringa till oss

08-6523340