VÅTRUM STOCKHOLM

Auktoriserade golvläggare med erfarenhet och tips för badrum & våtrum.

På Nils Lindman AB har vi lång erfarenhet av att bygga badrum med både våtrumsmatta, kakel och klinkers.

Här finner du de varumärken som vi marknadsför.

Tarkett
Forbo
Falckdesign

Skötselråd för plastmatta

Plastmattor för badrum & våtrum

På Nils Lindman AB har vi lång erfarenhet av att bygga badrum med våtrumsmatta och väggmatta. Det finns många olika plastmattor att välja mellan och våra kunniga mattläggare hjälper dig att välja rätt i djungeln av mattor redan vid planeringen av badrummet. Låt oss sedan utföra arbetet på ett fackmannamässigt sätt. Vi är certifierade enligt GVK och garanterar ett professionellt arbete. Vi har ett stort urval av material, färger, mönster och kvaliteter.

Certifierade enligt GVK

Vi är certifierade enligt GVK, AB Svenska våtrumskontroll, vilket innebär att vi garanterar ett professionellt arbete och att vi har kunskap om hur tätskikt utförs, en handling som är viktig för dig att visa upp om olyckan är framme.

Vi på Nils lindman har stor erfarenhet av att bygga och bygga om våtrum. Det innebär att våra kunder har nytta av vår kunskap kring både materialval och utförande. Ta kontakt med oss redan från början för att göra ditt badrum så kostnadseffektivt som möjligt.

Kakel & Klinkers för badrum & våtrum

Det finns många sätt och material inom golvläggning. Vi på Nils Lindman behärskar dem alla oavsett om det gäller torra eller våta utrymmen. Vi utför också plattsättning av kakel, klinkers och mosaik.

Ta hjälp av våra certifierade plattsättare i ett tidigt stadie för bästa resultat. Vi har stor erfarenhet av att bygga våtrum och garanterar ett professionellt utfört arbete.

Inspirationsbilder

Har du frågor eller funderingar? Skicka gärna ett mail.