Heltäckningsmatta för kontor

Går du i tankarna om att skaffa ett nytt modernt kontorsgolv med heltäckningsmatta? Vi är ett familjeföretag som i generationer hjälpt många välkända kunder med höga krav att få golv som både är personliga och exklusiva. 

Vissa är lite skeptiska mot att ha heltäckningsmatta i sina lokaler p.g.a risken att de ska va svåra att städa och att de efter ett tag ser slitna och ohygieniska ut. För att slå hål på myten att det är svårt att hålla heltäckningsmattor fina kan vi säga att med vår erfarenhet som mattläggare att det beror väldigt mycket på vilken typ av matta du väljer. Materialvalet, kvalitet och utseendet kan göra städningen avsevärt mycket lättare. Genom att välja en matta med smutsavvisande egenskaper så kan du förenkla städning och underhåll samtidigt som du får alla fantastiska fördelar med heltäckningsmatta.

Hur kan golvet se ut?

Allt fler företag vill även sticka ut och jobba med sitt varumärke, detta vet vi och erbjuder därför det senaste trenderna inom golv. Vi har jobbat med många välkända företag som vill sticka ut och hjälpt dem skapa en helt unik look som ger ett exklusivt intryck.

Det som är roligt med heltäckningsmattor är att du kan påverka hur det ser ut, bara fantasin sätter gränser. Vill du ha en klassisk mjuk matta i en enkel sober färg hjälper vi dig med det eller vill du lägga ut textilplattor i olika färger och mönster för att skapa en lekfull och kreativ känsla går det lika bra.Kom till vårt showroom och låt dig inspireras! 

Våra öppettider är vardagar 07-16.00

Telefon:
08-652 33 40

Adress:
Parkgatan 20, 112 30 Stockholm